l-a-noire-pro-xbox-360-na-trech-discich
Novinka L.A. Noire pro Xbox 360 na třech discích

L.A. Noire pro Xbox 360 na třech discích

Erik Omar

Erik Omar

6. 5. 2011 09:10 7
Reklama

Městská detektivní akce L.A. Noire by mohla být díky doposud neviděné reálnosti obličejových animací malou revolucí v žánru, ovšem za všechno se platí, a tak ani kukuč pixarovských kvalit hlavního hrdiny nebude zadarmo. Přesněji řečeno, konkrétně majitelé konzole Xbox 360 musí počítat s tím, že během hraní dvakrát vymění disk. L.A. Noire totiž zabere rovné tři. S celkovou velikostí 25GB se pak hra vleze na jedno Blu-Ray, což mimo jiné znamená, že mají PS3 hráči čerstvou munici do žabomyších flame válek.

„L.A. Noire mělo být vždy masivní hrou, od velikosti a detailnosti herního světa až po délku jednotlivých případů a samozřejmě množství MotionScan dat uchovávajících obličejové animace přes 400 herců,“ řekl v rozhovoru pro server Kotaku Jeronimo Barrera, zástupce společnosti Rockstar.

Očekávaná detektivka z 50. let minulého století tak půjde ve šlépějích titulů jako Lost Odyssey (4 disky) nebo Mass Effect 2 (2 disky), ovšem sám Barrera zdůrazňuje, že herní zážitek zůstane nenarušen: „Jelikož je titul postaven na konceptu, kdy hráč postupuje od případu k případu, nebude vyměňování placek otravné.“ V překladu se tak nemusíme bát opakovaného přehazování disků při např. pokusu o splnění vedlejšího úkolu.

Je to nemilé, ale tento úkaz budeme na Xboxu 360 vídat čím dál častěji. Na druhou stranu, jak zpívá Monthy Python: „Always Look on the Bright Side of Life“, a tak hráče může těšit alespoň fakt, že již 20. května mohou za tradiční cenu získat ne jeden, ale rovnou tři disky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama