razer-predstavuje-hw-novinky
Novinka Razer představuje HW novinky

Razer představuje HW novinky

Erik Omar

Erik Omar

7. 1. 2011 17:18 4
Reklama

Společnost Razer ve světe známá svými špičkovými herními periferiemi dnes na CES v Nevadě oznámila několik nových produktů. Tím prvním a nejatraktivnějším je bezesporu nový konceptuální design mobilního PC poháněného velice výkonným procesorem Intel® Atom™, jež je zatím pracovně označován jako „Razer Switchblade“. Jeho hlavní devízou by mělo být myš a klasickou klávesnici plně substituující ovládání využívající ultrasenzitivní multidotykový display podporovaný inteligentním uživatelským rozhraním.

„Hlavní problém s hraním na mobilních PC zatím spočíval v tom, že nikdo nedokázal přenést kompletní zážitek z ovládání myší a klávesnicí na drobné mobilní zařízení. Zkombinováním plynule adaptovatelných kláves s obrazovkou jsme dokázali vytvořit dotykovou klávesnici na miniaturním počítači, přičemž jsme zároveň zachovali cenný prostor na monitoru,“ vysvětloval revoluční ovládací rozhraní Min-Liang Tan, výkonný a kreativní ředitel společnosti Razer.

„Razer není jenom o přinášení inovací na PC, ale i o vytváření produktů, které mění budoucnost hráčství. Razer Switchblade je jedním z takových produktů,“ dodal.

Druhou dnes oznámenou novinkou, je nová řada ovladačů pro Xbox 360, přičemž vyčnívá profesionální Razor Onza Tournament, primárně vyvíjený pro profesionální hráče. ROT má nabídnout perfektní ergonomii, nastavitelnost odporu páček, multifunkční tlačítka po stranách, vylepšený D-pad a PC kompatibilitu.

Cena ovladače Razor One byla stanovena na 50 euro (1200 Kč), za standardní verzi ochuzenou o některé vychytávky pak vypláznete 40 euro (1000 Kč). Prodej začíná 17. ledna.

Update: Video představující Razer Switchblade.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama