ac-brotherhood-jde-na-odbyt
Novinka AC: Brotherhood jde na odbyt

AC: Brotherhood jde na odbyt

Erik Omar

Erik Omar

26. 11. 2010 14:55
Reklama

Od Assassin’s Creed: Brotherhood se toho moc nečekalo. Mělo jít jen o multiplayerovou výplň mezi druhým a třetím dílem, ovšem vývojáři z Ubisoftu nás příjemně překvapili a nabídli neuvěřitelně hutné a dlouhé dobrodružství z Říma, které směle překročilo stín svého staršího bratříčka (více v recenzi), a tak snad ani nepřekvapí prodejní čísla za první týden.

Jak dnes Ubisoft s radostí oznámil, placek s AC: Brotherhood se v Evropě za prvních sedm dní prodalo přes 1 milión. Brotherhood tak překonal druhý díl nejen kvalitativně, ale i v odbytu a výrazně napomohl k překonání magické hranice 20 miliónů prodaných jednotek v rámci celé série.

„Jedná se o největší launch v naší historii,“ prozradil finančník Ubisoftu Geoffroy Sardine.

Majitele prodaných kopií jistě potěší připravované stažitelné multiplayer módy a mapy, které můžeme čekat 14. prosince (cena zatím neznámá). To hráči PS3 verzí mohou užívat DLC „Copernicus Conspiracy“ již od 18. listopadu. Ubisoft má navíc v plánu vydat ještě několik stahovatelných balíčků, stejně jako má v plánu další díl, což potvrdil i Sardine: „Ano, příští rok vydáme další velký AC titul.“

Že bychom skrz Animus konečně nahlédli do období 2. světové války?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama