fallout-online-v-druhe-polovine-roku-2012
Novinka Fallout Online v druhé polovině roku 2012

Fallout Online v druhé polovině roku 2012

Erik Omar

Erik Omar

22. 10. 2010 14:29
Reklama

Společnost Interplay oznámila, že MMO titul Fallout Online dokončí společně s vývojáři z Masthead Studios v roce 2012. Samotnému vydání bude tentýž rok předcházet beta. Konkrétně informace prozradil prezident studia Interplay – které je momentálně v soudní při o značku Fallout s vydavatelem Bethesda – Eric Cean.

„Moc toho říct nemohu, ale ten, kdo se u nás registroval, teď každý pátý, šestý víkend dostává email, ve kterém popisujeme některé NPC postavy a informujeme o tom, jaká hra bude. Betu máme naplánovanou na rok 2012, přičemž komerční start by se měl odehrát v druhé polovině 2012,“ prozradil Cean pro Edge.

Cean se vyjádřil i k Bethesdě a jejich Falloutu 3: „Fallout 3 byl příliš vážný – o to my se snažit nebudeme. Náš MMO Fallout bude super vtipný. Také jsme si vědomi toho, že MMO titul musí jít mnohem víc do hloubky než normální singleplayerovka. Neděláme střílečku, i když ve hře střílet můžete. Samotná hra je spíš o rekonstrukci světa.“

Značka Fallout momentálně válčí v prodejních žebříčcích s titulem New Vegas od studia Obsidian. Naši recenzi najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama