onlinovka-all-points-bulletin-konci
Novinka Onlinovka All Points Bulletin končí

Onlinovka All Points Bulletin končí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 9. 2010 16:55 5
Reklama

Noční můra hráčů MMO All Points Bulletin se zítra stane skutečností. Zástupcům zkrachovalého studia Realtime Worlds se bohužel nepodařilo najít kupce, který by tuto hru dále provozoval. Servery tak budou zanedlouho definitivně vypnuty a hráči budou moci se slzou na krajíčku pouze vzpomínat na chvíle, kdy se jako zloději a lupiči honili ve virtuálním světě.

„APB byla fantastická jízda, bohužel skončí předčasně. Dnes totiž musíme oznámit, že přes naše úsilí bude tato hra ukončena. Za celý personál Realtime Worlds bych vám rád poděkoval za vaši nekončící podporu. Servery ještě běží, připojte se k akci a řekněte sbohem,“ napsal smutný člen týmu APB Ben 'APBMonkey' Bateman na oficiálním webu All Points Bulletin. Zprávu adresoval zejména 130 tisícům registrovaných hráčů, kteří za pobyt v kriminálním MMO v průměru platili 28 dolarů měsíčně. Ani tato čísla nepřesvědčila žádného investora, aby hru zakoupil a dále podporoval.

Lepší osud postihl další projekt zaniklého studia Realtime Worlds. 3D sociální hru Project: MyWorld nedávno koupil americký investor a je tak pravděpodobné, že se časem dočkáme její finální verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama