realtime-worlds-se-zbavili-myworld
Novinka Realtime Worlds se zbavili MyWorld

Realtime Worlds se zbavili MyWorld

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

7. 9. 2010 12:30
Reklama

V problémech se topící skotské studio Realtime Worlds svitla jiskřička naděje. Jistá americká firma, která se rozhodla zatím zůstat v anonymitě, od Skotů totiž odkoupila původně zrušený Project MyWorld, což měl být perzistentní online svět ve stylu Second Life. Neví se však, zda transakce spočívala pouze v převedení všech práv a podkladů k onomu projektu, či zda se do ní zahrnuje 23 vývojářů z Realtime Worlds, kteří na něm pracovali. Pozitivní by pochopitelně bylo, kdyby měli příležitost svou práci dokončit, ale jisté to tedy rozhodně není.

Zájemci se prý točí i kolem strádající onlinovky APB, která si od nás neodnesla příliš lichotivé hodnocení. Ačkoliv číslo 130 tisíc registrovaných hráčů, hrajících v průměru čtyři hodiny denně, není rozhodně špatné, ani náhodou to nepreprezentuje skutečnou situaci. Do registrací jsou totiž počítány i již neaktivní účty, například z fáze volného betatestingu.

Zatím se však nikdo neodhodlal do APB investovat své peníze a kdo ví, zda se vůbec někdo takový najde. Realtime Worlds se každopádně stále nachází ve fázi úředního bankrotu a čekají, zda se najde nějaký hodný strýček Skrblík, který by do chřadnoucího studia napumpoval potřebné finance.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama