externi-mechanika-pro-pspgo
Novinka Externí mechanika pro PSPgo

Externí mechanika pro PSPgo

Erik Omar

Erik Omar

3. 12. 2009 03:07 2
Reklama

Firma Logitech, third-party výrobce herního příslušenství, pracuje na externí UMD mechanice pro nejnovější PSPgo. To je postaveno na digitální distribuci, tedy nedisponuje mechanikou, přičemž hry je možno stahovat pouze přes oficiální online službu. Tento krok je často kritizováno jak ze strany odborníku, tak hráčů. Jen si to představte: Doma máte několik UMD disků a ani jeden na nejnovější hračce z dílen SONY nerozjedete!

Externí mechanika tak bude zajisté atraktivním příslušenstvím, avšak z druhé strany; PSPgo se jmenuje „go“ právě proto, že je malé a tedy přenosné, což by jaksi s touto „koulí u nohy“ zas tak neplatilo. Ke všemu, když se na novinku podíváme matematicko-analytickým okem, zjistíme, že hráči koupí periferie dost prodělají. Mnohem levněji totiž vyjde, koupit starší model PSP-3000 s již zabudovaným UMD přehrávačem.

No celé je to postavené na hlavu a nám nezbývá než potvrdit, že SONY se svým digitálně distribuovaným handheldem opět předběhla dobu a nejspíš si to také sama uvědomila, jelikož se šušká o modelu PSP-4000, který by měl vrátit vše do starých kolejí snad někdy v roce 2010.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama