Výborně hodnocené The Escapists je rozdáváno zdarma. Příští týden si políčíme na Europa Universalis IV
i Zdroj: Hrej.cz
Europa Universalis IV Novinka Výborně hodnocené The Escapists je rozdáváno zdarma. Příští týden si políčíme na Europa Universalis IV

Výborně hodnocené The Escapists je rozdáváno zdarma. Příští týden si políčíme na Europa Universalis IV

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 9. 2021 18:55

Katalog bezplatně rozdávaných titulů herního obchodu Epic Game Store aktualizoval svou nabídku. Jeho současné i budoucí složení se po několika týdnech znovu redukovalo na jedinou hru, ač ani jednou nejde o titul nehodný vašeho času. Hned nyní si lze totiž zadarmo aktivovat vězeňskou strategii The Escapists, načež týden poté si můžete do knihovny zařadit i grand strategii Europa Universalis IV.

Reklama

  • Epic momentálně nabízí bezplatnou aktivaci The Escapists
  • Během dalšího týdne bude nabízena Europa Universalis IV

The Escapists od vývojářského studia Mouldy Toof zůstane v nabídce Epic Game Storu zdarma až do 30. září. Řadíte-li se mezi příznivce menších titulů, či vám jen záchvat nostalgie vetkl myšlenku zanechat volný čas v nestárnoucím světě pixel artu, u zmíněného titulu určitě neprohloupíte. Hra mezi uživateli Steamu i po více než šesti letech od vydání stále sbírá výborné hodnocení, což při pohledu do minulosti vytváří značnou paralelu oproti chladnějšímu kritickému přijetí.

Je-li vám navíc předvedená receptura po chuti, můžete v případě zmeškání jedné z předchozích akcí Epicu investovat i do jeho modernější, a možná ještě lepšího, nástupce The Escapists 2.

Jak je při zběžném pohledu do navazujících dní vidno, ani následující týden se taktizování zcela nezalekne. Čtvrtý díl ze série Europa Universalis se sice vyskytne za nulovou cenu “pouze” v základní edici bez dodatků a všeho DLC harampádí, i tak ale věříme, že možnost uzpůsobit tok dějin svému přesvědčení stojí minimálně za vyzkoušení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama