Zombíci jsou zpátky. Call of Duty Mobile láká na halloweenskou zábavu s porcí nového obsahu
i Zdroj: Activision / CoD Mobile Season 9 press kit
Mobilní hraní Call of Duty Mobile Novinka Zombíci jsou zpátky. Call of Duty Mobile láká na halloweenskou zábavu s porcí nového obsahu

Zombíci jsou zpátky. Call of Duty Mobile láká na halloweenskou zábavu s porcí nového obsahu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

6. 10. 2022 17:00

Měsíc říjen je v anglosaských zemích měsícem smrti. Poslední říjnovou noc se také oslavuje svátek všech mrtvých – Halloween. Tuto slavnost si nemůže nechat ujít studio Activision, které obohatí svůj mobilní hit Call of Duty Mobile o pořádnou porci “živých mrtvých”.

Reklama

  • Call of Duty Mobile 12. září přivítá Season 9 laděnou do Halloweenu
  • V plánu je návrat rovnou dvou zombie režimů
  • Chybět nebude ani nová mapa, dostatek zbraní, skinů a kostýmů

Je to tak, tvůrci Call of Duty Mobile oznámili příchod Halloweenu v podobě Season 9, nejnovějšího obsahového updatu pro mobilní střílečku. Call of Duty Mobile se do temné zombie atmosféry zahalí již 12. října. Na jaké novinky se můžete těšit?

Hlavní novinkou jsou dva herní módy, oba se točí kolem zombie invaze. V první řadě jde o známý režim Zombies Classic, ve kterém jste uzavřeni v bažinách a se svým týmem bojujete proti hordám nemrtvých valících se ze všech stran.

Herní mód Super Attack of the Undead však přidává trochu zajímavější zábavu. Do zcela běžného zápasu mezi dvěma týmy zasáhne zombie invaze a jeden hráč je náhodně vybrán a připojen na stranu zombie. Pak teprve se z bitvy stane boj o holý život.

Kromě toho bude k mání celá řada kosmetických prvků, oblečků, zbraní (kupříkladu Krig 6 nebo ICR-1) a nová multiplayerová mapa Haunted Hacienda. Během halloweenské sezony také přibude nová herní měna, kterou budete moci vyměnit právě za hororově laděné doplňky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama