Znovu unikl seznam her pro základní PS Plus. Na srpen si připravte prkno a ostré lokty
i Zdroj: Vicarious Visions
Novinka Znovu unikl seznam her pro základní PS Plus. Na srpen si připravte prkno a ostré lokty

Znovu unikl seznam her pro základní PS Plus. Na srpen si připravte prkno a ostré lokty

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 7. 2022 15:05

Francouzská stránka Dealabs zůstává konzistentní svém příslibu dopředu informovat hráče o hrách PS Plus Essential. Po tolika měsících správných zásahů, které neprotnul dosud ani jeden omyl, není asi nutné ani příliš pochybovat. Další měsíc předplatného tentokrát navíc přinese i obzvláště silnou nabídku. Podle už dobře známého uživatele Billbil-kuna udělá srpen radost převážně příznivcům akčních příběhů i ježdění na prkně.

Reklama

  • Opět došlo k předčasnému odhalení her pro předplatitele PlayStation Plus Essential
  • Následující měsíc podle ověřeného zdroje přinese:
    • Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 (PS4, PS5)
    • Yakuza: Like a Dragon (PS4, PS5)
    • Little Nightmares (PS4)

Srpen má podle webu Dealabs přinést trojici her, z nichž dvě dokonce nabídnou i verzi pro PS5. V prvé řadě půjde o kolekci remasterů Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 (PS4, PS5), která se pod Vicarious Visions předloni proslavila jako nejrychleji prodávaný díl série. Nad rámec její velice pochvalné recenze dodejme jen to, že se stejné péče mohla dočkat i návazná dvojice dílů, ale větší propojení studia s Blizzardem tomu údajně mělo zabránit. 

Pokud skatu úplně nefandíte, možná se vzhlédnete ve ztřeštěnostem, japonské akci a nadměrné filmovosti. V nabídce se dále objeví i předloňská Yakuza: Like a Dragon (PS4, PS5), jejíž pokračování bylo nedávno ukázáno v prvních obrázcích. Výběr předplatného pro srpen nakonec uzavíráme plošinovkou. Nenápadné, leč skvělé Little Nightmares (PS4) se zde objeví, aby postrašilo i znepokojilo.

Každou z her budete coby uživatelé PS Plus Essential získat od 2. srpna do 6. září (předplatitelé PS Plus Extra a Premium si mohou Little Nightmares hrát už nyní). Pokud jste tak ještě neučinili, můžete si do 2. srpna taktéž vyzvednou nabídku za tento měsíc. Mimo čtvrtého Crashe Bandicoota na vás čeká multiplayerová akce Arcadegeddon nebo The Dark Pictures: Man of Medan od čerstvě zakoupeného studia Supermassive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama