Znovu a lépe. Terminator: Resistance dostane upgrade pro Xbox Series i novou kompletní edici
i Zdroj: Teyon / Reef Entertainment
Terminator: Resistance Novinka Znovu a lépe. Terminator: Resistance dostane upgrade pro Xbox Series i novou kompletní edici

Znovu a lépe. Terminator: Resistance dostane upgrade pro Xbox Series i novou kompletní edici

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 7. 2023 12:05

Po dlouhých čtyřech letech, co byl Terminator: Resistance poprvé uveden na PlayStation 4, Xbox One a PC, přijde jeho vylepšená verze i na Xbox Series. Zhruba před dvěma lety se tak stalo u PlayStationu 5, jež má od té doby rychlejší nahrávání, plynulejší framerate a hezčí vizuál.

Reklama

  • Terminator: Resistance čeká 27. září bezplatný upgrade pro Xbox Series
  • Od 27. srpna bude také dostupná kompletní edice, kde bude hra i její DLC

Nová verze dorazí na Xbox i po boku nové kompletní edice, jejímž obsahem bude základní hra i její DLC Annihilation Line. Vydání bude mít tak celkem dvě fáze, jež je třeba odlišit: vydání next-gen upgradu a vydání kompletní edice.

První z těchto momentů nastane už 27. září, kdy dorazí bezplatný upgrade. Ten (mimo nemožného upgradu z disku pro Xbox One na Xbox Series S) bude poté vypadat tak, že majitelé hry budou moci přesedlat na verzi pro Xbox Series (bez DLC, pokud jej neměli) a získat různá vylepšení, které již má PS5.

Druhá fáze nastane o měsíc později, kdy studio vydá i kompletní edici. Od 27. října bude tato edice v prodeji fyzicky i digitálně (po boku vydané sběratelské edice), což znamená, že nebude již nutné kupovat DLC zvlášť.

Ve stejné době půjde také tuto edici získat výhodně – což by měli sledovat hráči, kteří DLC ještě nemají. Právě oni z toho budou totiž těžit, jelikož edici získají i za zvýhodněnou cenu, která bude odpovídat asi 350 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama