Známe lednové hry zdarma v PlayStation Plus: Star Wars, nejnovější Fallout a indie pecka pro PS5
i Zdroj: Electronic Arts / Star Wars Jedi press kit
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Známe lednové hry zdarma v PlayStation Plus: Star Wars, nejnovější Fallout a indie pecka pro PS5

Známe lednové hry zdarma v PlayStation Plus: Star Wars, nejnovější Fallout a indie pecka pro PS5

Jakub Fišer

Jakub Fišer

29. 12. 2022 10:40

Sony oznámilo, jaké hry si budou moci přivlastnit předplatitelé služby PlayStation Plus zkraje roku. Je mimořádně dobrou zprávou, že bude japonská firma zkraje nového roku štědrá – nabídne hned dva opravdu velké tituly a jednu indie hitovku pro PlayStation 5.

Reklama

  • Pro předplatitele PlayStation Plus Essential budou v lednu k mání tři hry
  • Jedná se o retro Metroidvania titul Axiom Verge 2 ve verzi pro PS5 i PS4
  • Zbytek doplní Star Wars Jedi: Fallen Order a Fallout 76

Opět se ukazuje, že předchozí úniky se nemýlily. Členové základního předplatného PlayStation Plus Essential opravdu obdrží v lednu přístup ke dvěma velkým hrám a jednomu indie titulu. Níže uvedené hry budou na PlayStation Plus k dispozici od 3. ledna 2023.

Axiom Verge 2 potěší spíše náročnější hráče. Jde o titul inspirovaný klasickými Metroidvania hity a k dispozici je jak v PS4 verzi, tak v upravené PS5 verzi. Pokud jste hráli původní Axiom Verge, druhý díl je de facto prequel.

Star Wars Jedi: Fallen Order si mohou již nějakou dobu vychutnat předplatitelé služby EA Play, aktuálně ale akční plošinové RPG ze světa Star Wars míří i do PlayStation Plus. I zde bude k dispozici verze jak pro PS5, tak PS4. Ideální čas na to vyzkoušet si aktuálně poslední velkou Star Wars hru, než dorazí sequel Star Wars Jedi: Survivor.

Poslední limitovanou hrou v lednové nadílce je Fallout 76. Aktuálně poslední zástupce legendární RPG post-apo série v recenzích zrovna neoslnil. Vyšel však již v říjnu 2018 a od té doby vývojáři poctivě zapracovali na designu i hratelnosti. Fallout 76 neoplývá PlayStation 5 verzí, k dispozici je tedy v původní PS4 edici.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama