Známe data vydání TMNT a Michonne Ep. 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe data vydání TMNT a Michonne Ep. 2

Známe data vydání TMNT a Michonne Ep. 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 3. 2016 14:11 1
Reklama

Akce Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan od studia PlatinumGames vyjde 24. května. Pokud už se nemůžete želvích hrdinů dočkat, radost vám určitě udělá také nový trailer. Datum vydání se vyjasnilo i na konto druhé epizody minisérie The Walking Dead: Michonne. Ta dorazí už 29. března.

A i ve druhém případě je k dispozici nová upoutávka. Druhá epizoda ze tří s podtitulem Give No Shelter slibuje další obtížná rozhodnutí a pochopitelně těsně navazuje na události prvního dějství. Poslední díl nazvaný What We Deserve pak vyjde v dubnu.

A tím výčet našeho pondělního jízdního řádu stále nekončí. V dubnu se totiž vrátí také další epizodická série, a sice King's Quest od studia The Odd Gentlemen a společnosti Sierra Entertainment. Třetí část má vyjít 26. dubna, bude se jmenovat Once Upon a Climb a těšit se máme podle autorů na řadu romantických situací.

Jednotlivé epizody dělí docela dlouhá doba, což je trochu škoda. První díl vyšel už loni v červenci, druhá kapitola pak dorazila těsně před Vánoci. O to zajímavější snad výsledek bude. Zatím obě epizody sbírají poměrně pěkná hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama