Značka The Walking Dead se brzy otiskne do Dying Light 2. Obě značky čeká crossover
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka Značka The Walking Dead se brzy otiskne do Dying Light 2. Obě značky čeká crossover

Značka The Walking Dead se brzy otiskne do Dying Light 2. Obě značky čeká crossover

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 7. 2023 10:20

Zombie značka Dying Light se stává další z mnoha IP, která se uchyluje ke crossoverům se sériemi podobného tématu. Vývojářská společnost Techland nově oznámila, že zahájila spolupráci se společností Skybound, která přinese obsah komiksového The Walking Dead do hry Dying Light 2 Stay Human.

Reklama

  • Techland ohlásil, že chystá crossover hry Dying Light 2 a komiksů The Walking Dead
  • Datum spuštění eventu ani jeho podrobnosti zajím nejsou známy
  • K dispozici je pouze jediný obrázek napodobující styl komiksů

Z oznámení, které přišlo prostřednictvím Twitteru, je zřejmé, že Techlandu nejde tentokrát ani tak přímo o televizní adaptaci, kterou asi znáte, ale spíše její původ. Namísto křížení hry se seriálem stanice AMC rozhodli tak o tom, že druhé Dying Light spojí raději rovnou s dílem Roberta Kirkmana a Tonyho Moorea, kteří před časem vytvořili komiksy, z nichž tento seriál vychází.

Oznámení tak přímo provází ilustrace ve stylu komiksů, na nichž stojí Vincenzo nad hrobem svého otce. Náhrobek je zde zachycen již přiznaným stylem Moorea (u komiksů dále rozvinutým třeba u překrásných ilustrací Charlieho Adlarda), k čemuž popisek studia říká: Přežijte, prohledávejte a zabíjejte nemrtvé tak jako nikdy předtím!

Nad rámec toho už vlastně nic známo není, což je trochu škoda, poněvadž hráči na celé oznámení reagují dobře. Aktuálně tedy např. není známo, kdy dojde ke spuštění celého eventu ani to, co bude jeho obsahem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama