Značka Painkiller se vrací. Okultní klasika dorazí na PC i konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Značka Painkiller se vrací. Okultní klasika dorazí na PC i konzole

Značka Painkiller se vrací. Okultní klasika dorazí na PC i konzole

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 6. 2021 10:05

Podobně jako u dalších stříleček bujících převážně v přelomu tisíciletí, ani sérii Painkiller se se závan nostalgie nevyhnul. Koch Media pod labelem Prime Matter oznámili vývoj novodobého pokračování, a to rovnou pro PC i konzole.

Reklama

  • Koch Media oznámili pokračování série Painkiller
  • Hru bez upřesnění data vydání doručí nový label Prime Matter
  • Obsahem bude i kooperace

Vývoj moderního Painkillera padl na ramena vývojářům ze studia Saber Interactive, kteří se momentálně podílí na oznámeném remasteru druhého a třetího Crysis nebo novogeneračním updatu pro Zaklínače 3. 

Datum vydání – ostatně jako řada informací vztahující se k náplni chystaného titulu – ovšem i po oficiálním oznámení zůstává stále kdesi i nedohlednu. Samotné představení se totiž během včerejšího večera smrsklo na strohé potvrzení probíhajícího vývoje, přičemž o konkrétních herních detailech a zasazení nepadlo ani slovo. Inu, snad příště.

Painkiller: Hell & Damnation
i Zdroj: Hrej.cz
Painkiller: Hell & Damnation

Poslední příspěvek do momentálně pětidílné série Painkiller dorazil už před bezmála deseti lety s nepříliš populárním dílem Painkiller: Recurring Evil. Zrodu samotné značky, který tomuto nelichotivému momentu předcházel, jsme se pak dočkali o dalších osm let dříve, kdy studio People Can Fly překvapilo svět s Painkiller: Battle out of Hell.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama