Zkoukněte první upoutávku seriálu Twisted Metal. Další adaptace od Sony láká na hvězdné obsazení
i Zdroj: Sony
Novinka Zkoukněte první upoutávku seriálu Twisted Metal. Další adaptace od Sony láká na hvězdné obsazení

Zkoukněte první upoutávku seriálu Twisted Metal. Další adaptace od Sony láká na hvězdné obsazení

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 4. 2023 08:45

Jak již stačilo být přislíbeno při včerejším uvolnění promo materiálu, chystaný desetidílný seriál Twisted Metal přinesl i první ukázku. Den poté, co se o adaptaci pro službu Peacock objevily zprávy kolem jejího data vysílání v USA (27. července), se hraný seriál dočkal i prvního delšího traileru. Níže se můžete podívat, jak vypadá.

Reklama

  • Seriál Twisted Metal chystaný na 27. července dostal první upoutávku
  • V úvodním pohledu vystupuje herec Anthony Mackie jakožto John Doe
  • Adaptace bude exkluzivně vysílaná přes americkou streamovací službu Peacock (u nás dostupná skrze SkyShowtime).

Přesněji řečeno bychom měli nicméně říkat, že jde o "oficiální teaser", neboť tak jej nazývají autoři. Nicméně to je vedlejší. Důležité je nyní pro nás hlavně to, že se zde (snad až na výběr hudby) objeví takřka vše, co si spojíte se značkou Twisted Metal – tedy vše od toho, jako jsou rychlá auta, která se bez jakéhokoli omezení na rychlost prohání vstříc pustinou; dále palné zbraně, které jsou zabudované přímo do vaší karoserie; zběsilou jízdu; a ano, i ikonického Sweet Tootha, který je maskotem série. 

Koneckonců, ono si ani na herecké obsazení zatím moc stěžovat nelze. Jak už totiž napovídá přímo přiložené video, v rámci teaseru se mihne americký herec Anthony Mackie, kterého můžete znát např. jako Falcona z MCU a do budoucna i jako hlavní postavu Twisted Metal Johna Doea. Půjde o "motorkářského outsidera", kterému je po rocích živoření nabídnuta šance na lepší zítřky, pokud tedy dokáže splnit jeden, možná jen trochu zašmodrchaný úkol – doručit tajemný balíček napříč obří pustinou. 

Přestože se přímo plnění tohoto úkolu v teaseru nedočkáme (ačkoli jízdou v autě naštěstí ano), jsme svědky alespoň toho, jak Mackie s autem vyrazí na cestu. Ostatně, jeho cesta to bude dlouhá, takže to ani nevadí. V rámci seznamu herců vystupuje totiž řada dalších postav, včetně herečky Stephanie Beatriz coby Quiet; Thomase Hadena Churche jako agenta Stonea; Richarda Cabrala jakožto Loud; a nakonec i řečeného Sweet Tootha jako spojení dvou představitelů (přímo fyzicky šíleného klauna přivede k životu wrestler Samoa Joe, kdežto jeho hlasem ho obdaří herec Will Arnett).  

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama