Získejte Xbox Game Pass při koupi procesoru AMD či poukazy na Steam od MSI
i Zdroj: TSBohemia
Novinka Získejte Xbox Game Pass při koupi procesoru AMD či poukazy na Steam od MSI

Získejte Xbox Game Pass při koupi procesoru AMD či poukazy na Steam od MSI

Komerční sdělení
27. 4. 2022 13:08

Xbox Game Pass je v současné době asi tím nejvýhodnějším balíčkem, pokud si chcete vyzkoušet velké množství různorodých her a nechcete je držet ve své knihovně. A pokud zrovna plánujete vylepšit svou sestavu, má pro vás náš partner TSBohemia.cz skvělou nabídku.

Reklama

Pokud si totiž na eshopu TSBohemia zakoupíte jakýkoliv nový procesor AMD Ryzen, získáte jako dárek poukaz na Xbox Game Pass pro PC na jeden měsíc. Velice dobrou nabídkou tak je například šestijádrový AMD Ryzen 5 5600X s turbo výkonem až 4,6 GHz. Pokud toužíte po větším výkonu, můžete sáhnout například po AMD Ryzen 7 5700X či ultimátním dvanáctijádrovém procesoru AMD Ryzen 9 5900X.

To ale není jediná akce, kterou TSBohemia v současnosti pořádá. Náš partner se spojil také se značkou MSI, přičemž pokud si zakoupíte některý z mnoha produktů vypsaných na této stránce, můžete získat kupón na Steam v hodnotě až 100 dolarů. Kromě základních desek jsou odměny také za počítačové skříně jako MAG Vampiric 300R. V nabídce je taktéž zdroj MPG A850GF s certifikací Gold nebo herní židle MAG CH130X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama