Želvy Ninja se vrátí v Shredder’s Revenge
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Želvy Ninja se vrátí v Shredder’s Revenge

Želvy Ninja se vrátí v Shredder’s Revenge

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 3. 2021 10:06

Želvy Ninja jsou zpátky! V nově oznámené hře Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge se vrátí Leonardo, Michelangelo, Donatello i Raphael, dobře známí želví bojovníci, na které čeká další neodkladná prácička.

Reklama

Odkaz na klasiky žánru beat-em-up má na svědomí společnost Dotemu zodpovědná za povedené Streets of Rage 4, na hře spolupracuje s Tribute Games, týmem, který se zase může pochlubit hrami Scott Pilgrim vs. The World: The Game nebo TMNT pro Game Boy Advance. Novinka vzniká ve spolupráci s americkou kabelovou televizí Neckelodeon.

Autoři vsadili na klasickou pixelartovou stylizaci a také na akční hratelnost. Hráči si mohou vybrat oblíbenou želvu, s níž se pojí i konkrétní bojový styl a speciální komba. Vypořádat se musí s neřády z Foot klanu, na scéně se objeví Shredder a jeho přisluhovači Bebop a Rocksteady.

 

Autoři slibují, že se želvy vrátí do ikonických lokací, k šarvátkám s padouchy bude docházet po celém Manhattanu a Coney Islandu, ať už půjde o rvačky přímo na ulici, na střechách okolních budov nebo v zatuchlých kanálech.

Vývojáři si dali záležet, aby navodili atmosféru, kterou se vyznačoval původní seriál z roku 1987. Hráči by podle všeho měli nabýt dojmu, že jsou jeho součástí. A ideálně ve společnosti dalších kamarádů, protože hra podporuje kooperaci až pro čtyři hráče.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge míří na PC a na konzole, autoři však zatím neprozradili konkrétní datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama