Zavítá série Halo i do virtuální reality?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zavítá série Halo i do virtuální reality?

Zavítá série Halo i do virtuální reality?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 3. 2018 12:40 2
Reklama

Četné inzeráty na pozice v herních studiích jsou nám také poměrně častým zdrojem informací a sotva jsme se dozvěděli například o chystané open-world hře ze světa Hvězdných válek od Electronic Arts, tak už tu máme zprávu další. Ta se tentokrát týká týmu 343 Industries a jejich sci-fi série Halo.

V tomto případě čerstvě vypsaná pozice totiž hovoří poměrně jasně o tom, že tento tým chystá kompletně novou věc zasazenou do univerza právě zmiňované série Halo. A jednat by se přitom mělo o projekt vyžívající virtuální realitu. Těžko bychom však v případě tohoto týmu a domovské platformy (kterou samozřejmě stále ještě je konzole Xbox) mohli očekávat klasický velký titul doplněný o z pohledu 343 Industries dosud nevyužitý potenciál technologie virtuální reality.

Stejně tak v tuto chvíli nemá ještě příliš smysl spekulovat nad tím, o co by se vlastně mohlo konkrétně jednat. Microsoft jistě vypustí detaily až v momentě, kdy budou pro hráčskou obec zajímavější a zkrátka tehdy, kdy budou kontury projektu konkrétnější.

Potenciál však svět a univerzum této série určitě nabízí minimálně zajímavý a nás tak už může zajímat pouze to, jaký byste na to měli názor vy a zda máte v souvislosti s tímto oznámením nějaká přání či snad obavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama