Zákulisní informace naznačují, kdy se objeví další trailer k Far Cry 6
i Zdroj: Hrej.cz
Far Cry 6 Novinka Zákulisní informace naznačují, kdy se objeví další trailer k Far Cry 6

Zákulisní informace naznačují, kdy se objeví další trailer k Far Cry 6

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 5. 2021 01:31

K chystanému pokračování série Far Cry se Ubisoft příliš nevyjadřuje, patrně ještě nenadešel ten správný čas na roztočení marketingového kolotoče. Poslední zprávy ale naznačují, že by se situace brzy mohla změnit.

Reklama

  • Ukázka k dalšímu dílu série Far Cry se podle všeho objeví v pátek večer
  • V 19:15 by mělo padnout také embargo na rozhovory

Magazín Nextgen se na Twitteru zmínil, že v pátek v 19:15 našeho času padne embargo na rozhovory a trailer, v němž by klidně mohlo dojít na potvrzení termínu vydání. 

Že patrně nejde o poplašnou zprávu, nasvědčují další náznaky. Na Twitteru Far Cry UK se poslední dobou objevují materiály odkazující citáty z úst Antona Castilla, hlavního záporáka, kterého ztvární herec Giancarlo Esposito. Dalším zdrojem je kanál JorRaptor, kde se nedávno objevilo video upozorňující na blížící se příval informací.

Šestý díl měl původně vyjít 18. února, velmi krátce po oznámení však došlo na odklad, konkrétní datum již pro jistotu určeno nebylo. Frederick Duguet, finanční ředitel Ubisoftu, začátkem letošního roku naznačil, že by se hra měla objevit nejpozději koncem září, stejný termín platí pro Rainbow Six Quarantine. Z posledního rozhovoru s investory vyšlo najevo, že se hra zcela určitě objeví během letošního fiskálního roku, tedy nejpozději v březnu 2022. Analytik Daniel Ahmad nicméně dodal, že se stále počítá s tím, že Far Cry 6 vyjde nejpozději letos v září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama