Zahradní survival Grounded konečně vyjde v plné verzi, do trávy vyrazíme v září
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Grounded Novinka Zahradní survival Grounded konečně vyjde v plné verzi, do trávy vyrazíme v září

Zahradní survival Grounded konečně vyjde v plné verzi, do trávy vyrazíme v září

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 7. 2022 15:59

Roztomilá multiplayerová survival akce Grounded studia Obsidian je dostupná v předběžném přístupu už dlouhé dva roky, a za pár týdnů se konečně dočká regulérního vydání v plné verzi. Konkrétně se tak stane 27. září a autoři při té příležitosti hru nakopnou významnou aktualizací.

Reklama

  • Plná verze Grounded vyjde 27. září
  • Hra tak po dvou letech vystoupí z předběžného přístupu

Včera vyšla poslední aktualizace předběžného přístupu s přepracovaným systémem brnění a upgradů. Tím jsou práce na early accessu ukončeny, příště už hru uvidíme ve verzi 1.0. Součástí je i speciální utajená funkce Homestretch, o které zatím nic nevíme. Autoři slibují, že se s ní setkáme někdy později.

V Grounded se v kůži výrazně zmenšených teenagerů snažíte přežít nástrahy obyčejné zahrady, kde vás ohrožuje dříve neškodný hmyz. Pro obranu je samozřejmě nutné vybudovat dobře opevněné základny, obstarat si dostatečně účinné zbraně a využívat všech přírodních zdrojů. Ideálně s partou kamarádů po boku.

Studio Obsidian Entertainment si tak může odškrtnout další dokončený projekt a více se soustředit na další. Relativně malé studio má totiž zároveň na zádech naložen obří projekt Avowed, pokračování skvělých The Outer Worlds a stylovou jednohubku Pentiment.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama