Začínají obří herní slevy na Xbox Live
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Začínají obří herní slevy na Xbox Live

Začínají obří herní slevy na Xbox Live

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

8. 7. 2015 12:41 13
Reklama

Microsoft počínaje včerejškem spustil velké slevy na Xbox Live pro konzole Xbox 360 i Xbox One. Nabízí v nich poměrně velké množství her, které si navíc můžete ještě o pár korun snížit tím, že máte aktivní zlaté členství na Xbox Live.

Nejprve se zaměříme na majitele starší, ale pořád skvělé konzole Xbox 360, které byl navíc vehnán nový impuls do žil tím, že byla na letošní výstavě E3 oznámena zpětná kompatibilita. Ne snad, že bychom chtěli předjímat, ale u valné většiny z nabízených her je možné, že se následně objeví i na XOne. Vybírat můžete z takových pecek jako The Orange Box, Grand Theft Auto IV, Watch_Dogs, Sleeping Dogs, Dead Rising 2, Prototype 2, Injustice: Gods Among Us, oba dva díly Kane & Lynch série, arkádovky The Bridge, Monaco: What's Yours Is Mine nebo Grand Theft Auto: San Andreas. Slevy se pohybují mezi 25 a 80 procenty.

Pozadu nezůstávají ani slevy na Xbox One, kde mezi nabízenými tituly najdeme Battlefield Hardline, Lords of the Fallen, Dragon Age: Inquisition, Far Cry 4, Telltale kolekci, Ori and the Blind Forest a další. Kompletní seznam najdete u Majora Nelsona. A mimochodem, pokud to ještě stihnete, upalujte si koupit Burnout Paradise, jestli ho ještě nemáte. Ten bude ve zpětné kompatibilitě skoro na sto procent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama