Z nabídky Xbox Game Pass zmizí i jedna z exkluzivit, Quantum Break
i Zdroj: Remedy Entertainment
Quantum Break Novinka Z nabídky Xbox Game Pass zmizí i jedna z exkluzivit, Quantum Break

Z nabídky Xbox Game Pass zmizí i jedna z exkluzivit, Quantum Break

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 4. 2023 16:33

Také během dubna se promění nabídka předplatného Xbox Game Pass. I když se hlavně rozšiřuje, pravidelně z něj některé stávající tituly mizí. Tentokrát v sedmici odchozích her najdeme i jednu z exkluzivit platformy, third-person akci Quantum Break od finského studia Remedy.

Reklama

  • V dubnu z Game Passu zmizí xboxová exkluzivita Quantum Break

Ta vyšla v roce 2016, původně jen na Xbox One, i když později byla hratelná i na počítačích s operačním systémem Windows. Žádnou velkou díru do světa neudělala a představuje jeden ze slabších výtvorů talentovaných finských tvůrců, kteří se na Xboxu dříve blýskli hororovým Alanem Wakem a později se vrátili na výsluní s výborným Control.

Zajímavé ale bylo spárování titulu s doprovodným seriálem. Ten sice také nebyl zrovna adeptem na ceny Emmy, ale i díky němu byla hra nabita zajímavými hereckými tvářemi v čele se Shawnem Ashmorem (Iceman z X-Men), Aidanem Gillenem (Malíček ze Hry o trůny) a nedávno zemřelým Lancem Reddickem.

Magazín GameSpot připomíná, že už dříve Microsoft z nabídky ostranil starší díly série Forza, a to kvůli vypršelým licencím na hudbu. Proč mizí Quantum Break známo není.

Kromě něj z předplatného v dubnu vypadne The Riftbreaker, Rainbow Six Extraction, Moonglow Bay, The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos, Life is Strange: True Colors, a The Long Dark. Mezi nejvýraznější přírůstky pak patří Ghostwire: Tokyo, Minecraft Legends nebo The Last Case of Benedict Fox. Mým osobním doporučením je příběhový Coffe Talk Episode 2. Sportovní fanoušci můžou od zítřka vyzkoušet desetihodinový trial EA Sports PGA Tour.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama