Z krabičky Ghost of Tsushima se ztratil nápis Only On PlayStation. Možná se chystá port pro PC
i Zdroj: Hrej.cz
Ghost of Tsushima Novinka Z krabičky Ghost of Tsushima se ztratil nápis Only On PlayStation. Možná se chystá port pro PC

Z krabičky Ghost of Tsushima se ztratil nápis Only On PlayStation. Možná se chystá port pro PC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 6. 2021 16:45

V uplynulých týdnech se masivně rozšířily spekulace, které naznačovaly, že se na PC objeví další tituly původně určené pouze pro PlayStation. Dle insiderů by mělo jít o většinu velkých her, tedy God of War, Uncharted, The Last of Us i Ghost of Tsushima. A právě posledně jmenovaný nyní budí další podezření, že by tomu tak skutečně mohlo být.

Reklama

  • Ghost of Tsushima ztratilo z krabičky nápis Only On PlayStation
  • Stejně se v minulosti stalo s Days Gone či Horizon Zero Dawn
  • Je možné, že dalším portem bude právě Tsushima

Na Amazonu i PlayStation Direct se totiž objevila nová krabička Ghost of Tsushima. Ta nově prezentuje multiplayer v rámci GoT: Legends, zajímavější je ale to, co se na krabičce už neobjevuje – nápis „Only On PlayStation“. Ten přitom na krabičce dříve byl.

V minulosti stejným způsobem zmizel branding i z krabiček Days Gone nebo Horizon Zero Dawn, které následně na počítače skutečně zamířily. Tento krok tak naznačuje, že by dalším portem pro počítače mohla být právě Tsushima. Koneckonců i ředitel PlayStation Studios Hermen Hulst potvrdil, že Sony bude v portování pokračovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama