XOne se chystá na přeměnu dashboardu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka XOne se chystá na přeměnu dashboardu

XOne se chystá na přeměnu dashboardu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 9. 2015 08:25 3
Reklama

Ikonický Major Nelson se v následující videoukázce jal majitelům Xbox One ukázat, zač je toho loket v novém a notně předělaném dashboardu této konzole. Novinek je skutečně přehršel, tou největší je však kompletně nový vzhled hlavní nabídky konzole.

Larry Hryb si ve videu poseděl a popovídal s Richardem Irvignem, jedním z lidí, kteří mají podobu Xboxu na starosti, a společně si povídají o tom, co čeká účastníky preview programu konzole. Přednost však nyní dostávají ti, kteří v minulosti poskytovali největší míru zpětné vazby. Do konce roku by se však měli dočkat všichni hráči, a to i včetně těch, kteří novinky konzole z první ruky nezkoušejí.

Současný pohled na podobu hlavního menu konzole je ještě ve fázi vývoje a do finálního vydání se ještě může leccos změnit, a to třeba právě i na základě toho, jak se budou v průběhu testování vyjadřovat samotní hráči.

Ve videu tedy můžete zhlédnout, jak vypadá nový a vertikálně poskládaný dashboard a vedle také nový průvodce konzolí, ze kterého lze získat přístup prakticky kamkoli a odkud lze také cokoli nastavit. Průvodce je nyní umístěn jako navrchu položené menu na levé straně dashboardu a poskytuje zkratky ke všemu důležitému. Předělání se dále dočká například také nastavení konzole nebo notifikace, které se budou nově inteligentně sdružovat do skupin. Sami se na video podívejte a udělejte si obrázek o tom, kam nová podoba Xboxu směřuje a zda se jedná o krok kupředu či nikoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama