Xbox začíná testovat sdílený Xbox Game Pass Ultimate, prozatím pouze v Kolumbii a Irsku
i Zdroj: Xbox
Novinka Xbox začíná testovat sdílený Xbox Game Pass Ultimate, prozatím pouze v Kolumbii a Irsku

Xbox začíná testovat sdílený Xbox Game Pass Ultimate, prozatím pouze v Kolumbii a Irsku

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 8. 2022 10:09

Předplatné služby především u filmových streamovacích platforem hojně využívají rodinní tarify, které jsou sice za vyšší cenu, ale dovolují sdílet jeden účet mezi více lidmi. Hráčská komunita vyžadovala podobnou funkci i u Xbox Game Pass, přičemž se zdá, že firma žádosti konečně vyslyšela.

Reklama

  • Xbox začíná s testováním sdíleného Game Passu
  • Podle prvotních informací by služba měla stát 650 korun

Dle oficiální tiskové zprávy se v rámci programu Xbox Insides na území Kolumbie a Irska začíná testovat nabídka, díky které mohou hráči sdílet předplatné Xbox Game Pass Ultimate mezi sebou. Cena předplatného nebyla zveřejněna, nicméně ve zprávě se píše, že měsíční předplatné Ultimate se přemění na 18 dní sdílené služby. Když si tedy vezmeme cenu 339 korun za měsíční Ultimate, vyjde nám cena okolo 650 korun za měsíc sdílené služby. Vzhledem k podporovaným pěti hráčům tak na jednoho předplatitele vychází 130 korun měsíčně.

Prozatím Xbox zdůrazňuje, že testování probíhá pouze ve dvou zmíněných zemích a o dalším rozšiřování bude informovat, stejně tak se včas dozvíme, kolik členů a za kolik korun bude služba ve finále podporovat. Podoba totiž bude záviset také na zpětné vazbě od testerů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama