Xbox slaví dvacáté výročí partnerstvím s Adidas. Nabídne tematické tenisky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox slaví dvacáté výročí partnerstvím s Adidas. Nabídne tematické tenisky

Xbox slaví dvacáté výročí partnerstvím s Adidas. Nabídne tematické tenisky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 10. 2021 15:59

Konzolová divize Xbox je tu s námi už dvacet let, a své významné výročí se rozhodla oslavit ve spolupráci s výrobcem obuvi Adidas. Představila tak speciální edici tenisek Xbox, vyvedenou ve výrazně zelené barvě s logem původního Xboxu. Edice bude zřejmě dostupná jen skrze soutěže a giveawaye, vedle toho by ale měly vzniknout i jiné řady bot pro volný prodej.

Reklama

  • Xbox se spojuje s Adidas
  • Představuje limitované boty připomínající výročí prvního Xboxu
  • Do budoucna má být sérií více a některé snad budou i volně v prodeji

Novinku představil marketingový manažer společnosti James Monosmith. V prvním traileru společnost vzpomíná především na představení a spuštění prodeje původního Xboxu, který začal světové trhy dobývat v listopadu roku 2001, na éru skateboardů a na klíčovou roli Halo: Combat Evolved.

Společnost láká na to, že bude na svém twitterovém účtu oznamovat takzvané “dropy” a pořádat soutěže o limitovanou edici. Nikde se ale nezmiňuje o možných regionálních omezeních, nemůžeme tedy zaručit, že se týkají i České republiky. Další varianty bot, zřejmě i volně ke koupi pak slibuje v příštích měsících. Postupně chce oslavit všechny generace konzolí, zřejmě tedy přijdou boty s designem Xboxu 360, One i aktuálních Series.

Zdaleka nejde o první partnerství mezi herními společnostmi a obuvnictvím. V minulosti na podobných limitovaných edicích spolupracovalo Nintendo a Vans nebo PlayStation a Nike.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama