Xbox představil lednové Games with Gold. Najdete v nich zejména retro stylizované akce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox představil lednové Games with Gold. Najdete v nich zejména retro stylizované akce

Xbox představil lednové Games with Gold. Najdete v nich zejména retro stylizované akce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 12. 2021 11:35

Ani příchod Vánoc nebrání Microsoftu v opečovávání vlastních herních služeb a osob, které si je předplácí. Games With Gold se i v lednu rozšíří o další čtveřici her. Ve srovnání s PlayStationem a jeho lednovou nabídkou PS Plus hledí předplatné Xboxu spíše do minulosti. Ke slovu přichází retro grafika a nostalgie minulého století.

Reklama

  • Lednové Games with Gold se zaměří na staromilské hraní
  • Obsáhnou Radiant Silvergun, NeuroVoider, Space Invaders Infinity Gene a Aground 

Od počátku ledna přichází do Games with Gold port shora viděné letecké akce Radiant Silvergun pro Xbox 360 a kooperativní twin-stick RPG NeuroVoider pro Xbox One. V prvním případě lze aktivaci provést do 15. ledna, v druhém až do samého konce měsíce. Do poloviny ledna zůstává z prosince taktéž dostupná i budovatelská strategie Tropico 5 – Penultimate Edition pro Xbox One.

Od 15. ledna se do služby přidá Xbox 360 verze mobilních Space Invaders Infinity Gene a 2D RPG survival Aground pro Xbox One. I zde je doba stažení omezena na dva, resp. čtyři týdny, a to konkrétně do 31. ledna, resp. 15. února. V rámci prvního zmíněného titulu si můžete ozkoušet 143 úrovní v jedné z nejznámějších značek videoherního světa, zatímco ve druhém jednodušší alternativu k Terrarii.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama