Xbox One Elite ovladač lze použít i pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One Elite ovladač lze použít i pro PS4

Xbox One Elite ovladač lze použít i pro PS4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 11. 2015 16:27 4
Reklama

Speciální dongle CronusMAX se dočkal nového updatu. Ten podporuje i luxusní Elite ovladače pro Xbox One. Majitelé tohoto provtřídního gamepadu ho tudíž mohou využívat i pro hraní na PlayStationu 4.

Xbox Elite Controller rozhodně nepatří mezi nejlevnější periferie, které si lze ke konzoli nebo PC pořídit. Někteří hráči proto jistě ocení možnost využít tento gamepad i pro hraní na PS4. Dongle CronusMAX již nějakou dobu umožňuje kombinovat různé konzole s různými ovladači, takže není problém s DualShockem 4 ovládat Xbox 360 a podobně. Poslední update firmwaru pak přinesl podporu právě xboxového ovladače Elite.

To s sebou však stále nese určitá omezení. V prvé řadě jde o nutnost připojení konzole a ovladače prostřednictvím USB. Bezdrátové hraní CronusMAX stále neumožňuje. Jinak ale stačí připojit gamepad od Xboxu společně s DualShockem 4 do USB hubu a ten následně právě skrze zmiňovaný dongle zapojit do PlayStationu 4. Bez zapojení DualShocku zatím ostatní ovladače nefungují. O zbytek se šikovná technologie postará sama. Problémem není ani emulace touchpadu nebo tlačítka Share pomocí skriptů.

Odkud CronusMAX pořídit se můžete rozhodnout na základě oficiálních stránek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama