Xbox Game Pass bude i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Game Pass bude i na PC

Xbox Game Pass bude i na PC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 5. 2019 14:24
Reklama

Po dvou letech fungování na Xboxu se Microsoft rozhodl přenést svou vlastní předplatnou službu i na PC. Společnost se ale do převedení vrhla po hlavě. Xbox Game Pass na PC nabídne hráčům rovnou 100 her od studií jako Bethesda, Deep Silver, SEGA či Paradox.

Xbox Game Pass na PC funguje teoreticky i dnes, zahrát si na něm ale můžete velmi omezený výběr her. Díky této novince se ale dočkáme opravdu velkého výběru her, a to za 259 korun na měsíc. Pokud jste si ještě nikdy Xbox Game Pass nepředpláceli, Microsoft nabízí slevu 90% na první měsíc.

Další novinkou je zpřístupnění exkluzivních titulů pro Xbox (potažmo Microsoft Store) i na další digitální obchody, počínajíc Steamem. Právě zde se objeví například Age of Empires I, II a III: Definitive Edition či Gears 5. Do budoucna je možná i spolupráce s Epic Games Store. Zároveň s těmito novinkami Microsoft spustil plnou podporu Win32 pro svůj obchod. Tolik novinek a to ještě nepropuklo šílenství okolo E3. Co si myslíte, že si pro nás Microsoft ještě schovává?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama