World Update zkrášlující střední Evropu dorazí do MS Flight Simulator s dvoutýdenním zpožděním
i Zdroj: Microsoft / Asobo
Microsoft Flight Simulator Novinka World Update zkrášlující střední Evropu dorazí do MS Flight Simulator s dvoutýdenním zpožděním

World Update zkrášlující střední Evropu dorazí do MS Flight Simulator s dvoutýdenním zpožděním

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

22. 8. 2021 09:15

Průlet nad prosluněnými oblastmi Rakouska, Německa a Švýcarska budeme muset ještě chvíli absolvovat bez přidané péče týmu Asobo. World Update s číslovkou 6, jehož prostřednictvím v Microsoft Flight Simulator dojde k ruční úpravě herního prostoru, byl kvůli nespokojenosti vývojářů s jeho aktuální kvalitou odložen na příští měsíc.

Reklama


Z původně plánovaného 24. srpna se nejnovější aktualizace datem vydání přesunula na 7. září. Další ze série masivních updatů, jenž předchází bezplatnému listopadovému DLC s licencí Top Gunu, přinese na herní mapu přibližně stovku nových bodů zájmu, čtyři ručně designovaná letiště a města vylepšená o užití fotogrammetrie. 

Obsahová složka, stejně jako kvalita šestého World Updatu byla vývojáři označena za jednu ze zásadnějších, které jsme se od loňského vydání dočkali. Vedle již zmíněného proto například upozorňují i na příchod dalších průzkumných letů, rozšířenou nabídku přistávacích výzev nebo zacílení na zlepšení technické stability titulu. 

Pohlédneme-li naopak o kousek zpět, můžeme vzpomenout na zdařilou verzi pro Xbox Series, jíž se Tadeáš věnoval v recenzi, či poukázat na loňské přidání podpory VR, jež přidala další rozměr už tak neuvěřitelnému vizuálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama