Windblown od tvůrců hitovky Dead Cells se připomíná ve frenetické ukázce
i Zdroj: Motion Twin
Novinka Windblown od tvůrců hitovky Dead Cells se připomíná ve frenetické ukázce

Windblown od tvůrců hitovky Dead Cells se připomíná ve frenetické ukázce

Dominik Tománek

Dominik Tománek

4. 4. 2024 16:00

Už je to nějaký čas, co studio stojící za Dead Cells začalo pracovat na svém dalším projektu. Jejich nová akční roguelite s názvem Windblown slibuje, že přinese do žánru zcela novou úroveň rychlosti.

Reklama

Windblown, nová hra od vývojářského studia Motion Twin, tvurců Dead Cells, dala hráčům poprvé nahlédnout na hratelnost. Akční roguelite byla poprvé oznámena stylovým trailerem na posledních Game Awards, který však neukázal mnoho z toho, jak se bude ve skutečnosti hrát. Nejnovější trailer se vás dostane přímo do akce a vypadá slibně. 

Jde o izometrickou 3D akci, která se zaměřuje na pohyblivost a svůj zbraňový systém. Hrajete za Leapera, tvora schopného „absorbovat vzpomínky padlých válečníků a pak je dobře využít tím, že jejich dovednosti vloží do svých zbraní“. Stejně jako obvykle se budete muset učit ze svých nesčetných smrtí a snažit se pamatovat pohyby nepřátel. Ve Windblown však budete moct požádat o pomoc ostatní, protože se jde o hru až pro tři hráče.

Hra navíc bude obsahovat zajímavý bojový systém, který vás bude nutit hledat synergie všech možných zbraní. Za běhu umožňuje měnit dvě zbraně a kombinovat útoky do unikátních finišerů. Každá zbraň pak má skrytý, super silný útok, který lze spustit pouze při použití se speciální druhou zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama