Wasteland 3 Novinka Wasteland 3 nás v prvním příběhovém DLC zavede do technologického srdce Colorada

Wasteland 3 nás v prvním příběhovém DLC zavede do technologického srdce Colorada

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 4. 2021 11:05

Třetí díl série Wasteland se těší z oznámení prvního příběhové DLC The Battle of Steeltown. Studio inXile nás jeho maličkostí potěší už 3. června, a to na všech hlavních platformách. Uvedení obsahu doprovází krátká in-game ukázka.

Reklama

  • Wasteland 3 se dočkalo oznámení prvního příběhového DLC
  • Jeho vydání proběhne 3. června, a to na všech hlavních platformách
  • Součástí bude i rozšířená hudba

Obsahem bude podle oficiálního popisu autorů návštěva továrního komplexu stojícího za technickým zásobením celého Colorada. Naším úkolem bude objasnit nastalou zástavu dodávek, přičemž ke slovu se po úvodním seznámení dostane i řada nových zbraní, útoků a dalších kusů vybavení. Nedílnou součástí bude i konfrontace s bohatší paletou robotických protivníků a rozšířené možnosti taktického souboje.

Vývojáři souběžně oznámili, že svého vylepšení dočká i hudba, a to formou dalších skladeb od Marka Morgana a Maryho Ramose. Jako integrální součást hratelnosti se pak projeví přidané škálování vybavení a bojů, jež nebude omezovat nové ani navrátivší hráče. Samozřejmostí bude pak započítání dříve učiněných rozhodnutí ze základní kampaně.

Cena The Battle of Steeltown připadá na 14 dolarů (v přepočtu asi 300 českých korun). Předplatitelé Game Passu mohou očekávat 10% slevu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama