Warzone 2.0 oficiálně představen. Populární battle royale čeká hromada novinek, podívejte se na jejich souhrn
i Zdroj: Activision
Novinka Warzone 2.0 oficiálně představen. Populární battle royale čeká hromada novinek, podívejte se na jejich souhrn

Warzone 2.0 oficiálně představen. Populární battle royale čeká hromada novinek, podívejte se na jejich souhrn

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 11. 2022 09:21

Jak jsme už naznačovali, včera nám Activision skutečně oficiálně prozradil prakticky veškeré potřebné detaily k nadcházejícímu Warzone 2.0. Rozsáhlý blogový příspěvek shrnuje zásadní novinky, které do velice populárního battle royale režimu dorazí, a to od mapy, looting až po vozidla.

Reklama

  • Activision plně představil nadcházející Warzone 2.0
  • Battle royale čeká hromada novinek a změn

Samozřejmě tím nejdůležitějším je mapa Al Mazrah, na které se battle royale odehrává. Ta byla odhalena už dříve a jak Activision zmiňuje, její kusy známe už z multiplayeru, jelikož se v rámci Al Mazrah objevuje několik základních map. Vývojáři se také pustili do vyvrácení spekulací o absenci loadoutů. Jejich systém je ale lehce pozměněn. Hráči si mohou z obchodu koupit pouze jednu primární zbraň, celý loadout budeme moci získat skrze dropy, které ale budou pro všechny, či ze strongholdů a black sites.

Tato místa jsou taktéž zásadní novinkou. Se začátkem každého zápasu se na mapě aktivuje několik strongholdů, neboli pevností. Ty jsou střeženy umělou inteligencí a obsahují více cenný loot, než zbytek mapy. První hráči, kteří pevnost dobijí, navíc získají klíč do black site. Ta skrývá kromě skutečně vzácného vybavení také speciální odměnu ve formě weapon blueprintu, tedy formy skinu na zbraň, která hráčům zůstane. 

Mění se také systém sbírání vybavení. Hráči budou mít určitý styl batohu, především se ale objeví nové typy beden, jako jsou neurčité „pytle“ či doktorské skříně. Do hry také dorazí dvě úplně nová vozidla, a to Heavy Chopper, který může bezpilotně střežit určitou oblast, a Hummer EV, dle všeho licencované vozidlo dle skutečného elektrického Hummeru.

Rozhodně nejde o všechny novinky, které v rámci battle royale dorazí, víme také o změněném stylu brnění či zónách, kterých může být hned několik. Vše si ale vyzkoušíme už 16. listopadu, kdy Warzone 2.0 vyjde – už v tuto chvíli se ale můžete podívat na další hromadu gameplay záběrů, které sdíleli tvůrci obsahu přímo z kanceláří Infinity Ward.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama