Warhammer 40,000: Space Marine 2 nebude obsahovat mikrotransakce. Tvůrci odhalili multiplayerové režimy
i Zdroj: Focus Entertainment / Saber Interactive
W40k: SM2 Novinka Warhammer 40,000: Space Marine 2 nebude obsahovat mikrotransakce. Tvůrci odhalili multiplayerové režimy

Warhammer 40,000: Space Marine 2 nebude obsahovat mikrotransakce. Tvůrci odhalili multiplayerové režimy

David Bernard

David Bernard

25. 5. 2024 18:00

Vydavatelská společnost Focus Entertainment oznámila, že chystaná akce Warhammer 40,000: Space Marine 2 nebude obsahovat mikrotransakce. Současně došlo i na odhalení multiplayerových režimů.

Reklama

  • Warhammer 40,000: Space Marine 2 nebude obsahovat mikrotransakce
  • Veškerá placená DLC budou pouze kosmetického rázu
  • Tvůrci odhalili režimy pro více hráčů
  • Těšit se můžeme na kooperativní PvE i týmový PvP mód

Dodatečné nákupy ve hrách v podobě mikrotransakcí jsou mnohými vnímány velmi negativně. A není se čemu divit, některé z položek se často šplhají k částce, za kterou je možné pořídit plnohodnotný a kvalitní herní titul. Průšvih nastává v okamžiku, kdy vám otevření peněženky poskytne výhodu nad neplatícími hráči. Pokud jste fanoušky univerza Warhammer 40,000 a současně i odpůrci dodatečných plateb, jistě vás potěší nové prohlášení vydavatele připravované akční řežby Warhammer 40,000: Space Marine 2. Ta žádné pay-to-win mikrotransakce obsahovat nebude a placená DLC budou čistě kosmetického rázu. Veškerý herní obsah tak bude dostupný naprosto všem majitelům hry. Vydavatelská společnost o této skutečnosti informovala prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální síti X.

Za vývojem Warhammer 40,000: Space Marine 2 stojí americké studio Saber Interactive, které slibuje akční zážitek, do nějž můžete naskočit sólo nebo v kooperaci s kamarády. Hra bude kombinovat střelbu z pohledu třetí osoby a kontaktní souboje na blízkou vzdálenost. Současně došlo i na odhalení multiplayerových módů.

Prvním z módu pro více hráčů jsou tzv. “Operations”, do kterých se můžete pustit v PvE kooperaci až tří hráčů. Hra nabídne šest hratelných tříd, které bude možné vylepšovat. Druhým režimem je PvP mód “Eternal War”, ve kterém se proti sobě utkají dva týmy po šesti hráčích. Warhammer 40,000: Space Marine 2 vyjde 9. září 2024, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 obdrželo datum vydání
i Zdroj: Saber Interactive / Focus Entertainment

Warhammer 40,000: Space Marine 2 obdrželo datum vydání

Akční řežba v podobě Warhammer 40,000: Space Marine 2 dorazí v září příštího roku. Datum vydání bylo odhaleno spolu s novou…

9. 12. 2023 14:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama