Vyzvedněte si zdarma kompletní edici Nioh a Sheltered
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzvedněte si zdarma kompletní edici Nioh a Sheltered

Vyzvedněte si zdarma kompletní edici Nioh a Sheltered

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 9. 2021 19:30

První díl jednoho z úspěšnějších zástupců souls-like žánru od studií Koei Tecmo a Team Ninja je až do příštího čtvrtka k dostání zdarma. Spolu s Nioh a všemi jeho DLC se navíc bezplatnou cestou můžete dostat i k Sheltered, survival managmentu na styl This War of Mine, jež se letos dočká druhého dílu.

Reklama


Podobně jako u mnoha akcí podobného typu i u této sehrává roli prostředníka Epic Game Store. Oba nabízené tituly si můžete natrvalo přisvojit až do 16. září, tedy do chvíle, než je znovu nahradí odlišná dvojice her. K těm se tentokrát zařadí vesmírná tahovka Tharsis a více hektická 2D plošinovka Speed Brawl, jejíž rozdávání bylo měsíc nazpět odloženo kvůli technickému problému.

První Nioh, jemuž je někdy neprávem přiřknut titul další kopie Dark Souls, si za předobraz hratelnosti nedotknutelný klenot FromSoftware nepochybně bere, současně jej ale propojuje s mytologií Japonska a principem kupení předmětů po vzoru Diabla. Rozdílů se tak najde opravdu požehnaně. Z těch více zásadních lze dále zmínit měnění bojového postoje či striktnější oddělení lokací namísto jejich propojení.

Jde-li o přidanou hodnotu kompletní edice, mezi její největší přínos patří trojice příběhových expanzí, zavádějících Williama do vzdálenějších koutů Japonska. Spolu s Dragon of the North se tak vydáte do regionu Tóhoku za dopadením nechvalně proslulého “jednookého draka” Masamune Dateho. V Defiant Honor se zase probijete zimním obléháním Ósaky. Kdežto v závěrečném Bloodshed's End spatříte jeho letní, ponuré zakončení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama