Vyzvedněte si do Vánoc další hry zdarma. Vybírat můžete z mořeplavby i arkádového ježdění
i Zdroj: 3DClouds
Novinka Vyzvedněte si do Vánoc další hry zdarma. Vybírat můžete z mořeplavby i arkádového ježdění

Vyzvedněte si do Vánoc další hry zdarma. Vybírat můžete z mořeplavby i arkádového ježdění

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 12. 2022 10:30

Podobně jako loni, kdy vládly tvrdé mrazy a naší pozornost ukradly vánoční svátky, ani tento rok neustává rozdávání her zdarma. Během dalších 14 dní budeme proto den co den dostávat hry od Epicu, přičemž nyní se přidává i konkurenční GOG se svou jednorázovou nabídkou bezplatného titulu.

Reklama

  • Na GOG a Epic Game Storu jsou momentálně k dostání dvě hry zdarma
  • Do 17. hodiny (17. prosince) si můžete na Epicu vyzvednout arkádové závodění Horizon Chase Turbo; poté se nabídka obmění
  • Do 15. hodiny (19. prosince) můžete získat pirátské RPG King of Seas

Hru, kterou si můžete na stránkách GOG vyzvednout až do pondělních 15:00, je King of Seas – titul od nezávislého studia 3DClouds, který potichu vyšel během loňského roku a v uživatelských hodnoceních zatím sbíral lehce nadprůměrná hodnocení (Steam – 57 %, Metacritic 68/100). 

Titul je převážně zaměřen na milovníky mořeplavby a drancování všeho živého, co se zde plaví. Pro ty, kteří tak rádi brouzdají jednu za druhou, je titul vybaven procedurálně generovaným světem, kde se v roli ctižádostivého piráta vydáváte opanovat známé vody a vybojovat mnohé bitvy a nalézt ztracené poklady.

V případě, že první nadílka nicméně nerezonuje dostatečně a vaše srdce plesá na asfaltové vozovce, je zde i druhá možnost. Tou je tentokrát velice zdařilé závodění Horizon Chase Turbo, které se split-screen co-opem a nádechem arkádových her 90. let najdete stránkách Epic Games až do dnešních 17:00 (Steam – 95 %, Metacritic 82/100). 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama