Vyzkoušejte si demoverzi akční soulsovky Thymesia, která vyjde už během léta
i Zdroj: Team17
Novinka Vyzkoušejte si demoverzi akční soulsovky Thymesia, která vyjde už během léta

Vyzkoušejte si demoverzi akční soulsovky Thymesia, která vyjde už během léta

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 5. 2022 08:00

RPG Thymesia jste možná ani nezaregistrovali, to ale neznamená, že si nezaslouží vaši pozornost. Hra navíc vyjde začátkem srpna, tedy během okurkové sezóny, kdy je o zajímavé tituly velká nouze.

Reklama

  • Trailer prozradil termín vydání akčního RPG Thymesia
  • Hra dorazí 9. srpna
  • Na Steamu se zpřístupnila demoverze

Hra byla oznámena už během loňského roku. Na první pohled se tváří jako klasická soulsovka, z traileru je ale patrné, že se autoři přiklonili k mnohem akčnější hratelnosti. 

Příběh se odehrává v království, které ještě nedávno prosperovalo. Přišly ale horší časy, když zemi zaplavily zástupy krvežíznivých monster. Vy se chopíte maníka s přezdívkou Corvus, který bohužel trpí na ztrátu paměti, takže to chvíli potrvá, než zjistíte, co se zde vlastně děje. Corvus se na druhou stranu umí převtělit do havrana, k tomu skvěle ovládá širokou paletu modifikovatelných zbraní, nudit se s ním tedy zřejmě nebudete. 

Dobrá zpráva je, že si akční RPG můžete bez závazků vyzkoušet, na Steamu je už nyní k dispozici demo. Jde ale o časově omezenou nabídku, zkušební verze zmizí 9. května. Pak si budete muset počkat na vydání plné hry. Thymesia dorazí 9. srpna na PC a na konzole PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama