Vyzkoušejte demoverzi akce Wo Long: Fallen Dynasty, dostupná je jen dočasně
i Zdroj: Team Ninja / Koei-Tecmo
Novinka Vyzkoušejte demoverzi akce Wo Long: Fallen Dynasty, dostupná je jen dočasně

Vyzkoušejte demoverzi akce Wo Long: Fallen Dynasty, dostupná je jen dočasně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 9. 2022 14:13

Časy, kdy prakticky každý titul nabízel hratelné demo už jsou dávno pryč. Je tak příjemné čas od času mít možnost připravované novinky vyzkoušet dříve, než vyjdou. Nabízí ji třeba studio Team Ninja, které na konzolích dočasně zpřístupnilo demoverzi připravované akce Wo Long: Fallen Dynasty.

Reklama


Stáhnout ji můžete z Microsoft Store nebo PlayStation Store, ale jen na konzolích současné generace, i když hra jako taková bude dostupná i na Xbox One a PlayStation 4. Za dohrání získáte speciální helmu klečícího draka, kterou později můžete využít v plné verzi. Pokud navíc vyplníte online dotazník distribuovaný s demoverzí, můžete si jako bonus stánout obrázek na plochu konzole.

Pro hraní sice musíte být připojení k internetu, není ale potřeba předplatné PS Plus / Xbox Live Gold, a to ani pro hraní dostupné multiplayerové složky. Demo jako takové nabízí krátkou ukázku toho, jak bude dobrodružství ve světě Three Kingdoms vypadat. Hrdinové se v něm postaví démonům, které setnout pomocí pohybů inspirovaných čínskými bojovými uměními. Demo má také ukázat editor postav a nastínit fungování systému morálky.

Vydavatelství Koei Tecmo ale varuje, že bude demo dostupné jen po omezenou dobu. S případnou zkouškou tedy neotálejte. V opačném případě byste museli čekat až do začátku příštího roku, kdy má hra oficiálně vyjít.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama