Vývojáři Orcs Must Die! propouští
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Orcs Must Die! propouští

Vývojáři Orcs Must Die! propouští

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 3. 2018 12:30 1
Reklama

Vývojářský tým stojící za tower defense titulem Orcs Must Die! Se potýká s potížemi a původně poměrně rozsáhlý tým se zřejmě alespoň částečně stává obětí svých přerostlých ambic. To v praxi znamená, že údajně až polovina týmu musí ukončit svoji činnost.

Praktický dopad to má aktuálně navíc ten, že tým Robot Entertainment zároveň pozastavuje práce na jednom ze dvou aktuálně rozpracovaných projektů a musí tedy i zúžit svoji pozornost. Na dvou titulech naráz přitom tento tým pracoval v posledních osmnácti měsících.

To je však již minulostí a vývojáři svoji pozornost zaměřují pouze jedním směrem a o místo tímto přichází hned 30 zaměstnanců. Z veřejně dostupných informací lze přitom vyčíst to, že celková velikost studia před tímto propouštěním pouze o něco málo přesahovala 60 lid. To tedy v důsledku znamená propuštění málem poloviny týmu.

Onen hlavní projekt by prý každopádně tak jako tak neměl být ohrožen, to je však ale asi tak to jediné, co o této hře prozatím víme. K oficiálnímu odhalení ještě nedošlo a máme prý být ještě trpěliví. Tak jako tak nelze než takto pohublému týmu popřát hodně štěstí a především pevnější základy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama