Vytvořte si vlastní RPG. Steam rozdává oblíbený titul zdarma
i Zdroj: Gotcha Gotcha Games
Novinka Vytvořte si vlastní RPG. Steam rozdává oblíbený titul zdarma

Vytvořte si vlastní RPG. Steam rozdává oblíbený titul zdarma

Dominik Tománek

Dominik Tománek

13. 2. 2024 09:00

Chtěli stát herním vývojářem, ale odrazoval vás nedostatek znalostí, zkušeností nebo financí? Nyní máte šanci proměnit své sny ve skutečnost.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že být herním vývojářem může být náročné, kor když jste na celý vývoj sám. Jestli si chcete zkusit, jaké to alespoň částečně je, ale bojíte Unity nebo Unreal Engine 5, tak zde máte další možnost. Právě teď, v rámci oslav série nástrojů RPG Maker od Gotcha Gotcha Games, si totiž můžete vyzvednout bezplatnou kopii RPG Maker XP na Steamu a začít pracovat na vlastních hrách.

RPG Maker XP je zdarma v rámci Steam RPG Maker Festivalu 2024, který probíhá od pondělí 12. února do pondělí 19. února. Ačkoli je v tuto chvíli již téměř dvacet let starý, RPG Maker XP je stále více než schopný poskytnout hráčům nástroje potřebné k tomu, aby mohli začít vytvářet vlastní hry. A také jim dát dobrou představu o tom, co všechno patří k tvorbě RPG hry. 

Nástroj použil v roce 2010 i Kan Gao z malého studia Freebird Games, který pomocí něj vytvořil oblíbenou indie hru To The Moon. Ta za svoji existenci prodala skoro 2 miliony kopií, tak třeba se to povede i vám. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama