Vydavatel Saints Row, Kingdom Come a Dead Island přinese před E3 vlastní show. Co Koch ukáže?
i Zdroj: Volition / Deep Silver
Novinka Vydavatel Saints Row, Kingdom Come a Dead Island přinese před E3 vlastní show. Co Koch ukáže?

Vydavatel Saints Row, Kingdom Come a Dead Island přinese před E3 vlastní show. Co Koch ukáže?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 5. 2021 10:23

K celkem nabitému hernímu červnu se přidává další velká společnost. V pátek 11. června v 21:00 našeho času totiž v rámci Summer Game Festu proběhne takzvaný Koch Primetime Gaming Stream, během kterého rakouské vydavatelství Koch představí své plány na blízkou budoucnost. Co to bude znamenat v praxi můžeme jen hádat, pod Koch ale patří label Deep Silver, který pod sebou schraňuje několik velmi zajímavých značek.

Reklama

  • Holding Koch Media oznámil vlastní show
  • Proběhne 11. června v 21:00 našeho času
  • Podrobnější informace nemáme

Dvěma tituly, o kterých mluví i zahraniční média, jsou pokračování městské akce Saints Row a ve vývojovém pekle zaseknutý projekt Dead Island 2. Přítomnost Saints Row je samozřejmě pravděpodobná, osud druhého Dead Islandu je stále dost nejasný. V současnosti na něm pracuje už třetí tým vývojářů a nemáme žádné informace o tom, zda projekt spěje k úspěšnějšímu konci.

Mezi další populární značky patří Homefront (nepravděpodobné) a Metro. Na nástupci Metro Exodus se pracuje, ukrajinské studio 4A Games to dříve potvrdilo v blogových příspěvcích. To se ale psal listopad roku 2020 a studio upozorňovalo na to, že pro nový díl úplně překopává svůj špičkový engine. Nechme se překvapit.

Pro české hráče se pak v soupisce Deep Silver skrývá (doslova) černý kůň v podobě Warhorse Studios, autorů husitského RPG Kingdom Come: Deliverance. O pokračování se spekuluje dlouho (prakticky od vydání prvního dílu) a vzhledem k tříleté prodlevě od vydání prvního dílu už by pražské studio mohlo přijít s prvním oznámením. 

Z portfolia Kochu je také nutné zmínit Chivalry 2 nebo Iron Harvest.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama