Vydání kooperativní akce ze světa Robina Hooda se odkládá
i Zdroj: Appeal Studios / Nacon
Gangs of Sherwood Novinka Vydání kooperativní akce ze světa Robina Hooda se odkládá

Vydání kooperativní akce ze světa Robina Hooda se odkládá

David Bernard

David Bernard

26. 10. 2023 16:00

Pokud jste se s kamarády těšili na kooperativní akci Gangs of Sherwood, máme pro vás špatnou zprávu. Na sociální síti X (dříve Twitter) se objevilo oznámení tvůrců z Appeal Studios, které vysvětluje posun data vydání na 30. listopadu.

Reklama

  • Vydání Gangs of Sherwood se odkládá
  • Nové datum vydání je stanoveno na 30. listopadu
  • Netradiční svět Robina Hooda budete moci navštívit v kooperaci až pro čtyři hráče

Vydavatel Nacon a tvůrčí celek Appeal Studios dnes na sociální síti X oznámili odklad Gangs of Sherwood. Kooperativní akce ze světa Robina Hooda měla původně vyjít již 2. listopadu, tudíž přesně za týden. Důvodem pro toto rozhodnutí je zpětná vazba, kterou vývojáři obdrželi díky demoverzi. Ta byla dostupná během herní akce Steam Next Fest.

Autoři tak získají necelý měsíc navíc, díky kterému by se mělo podařit odladit určité aspekty hry a začlenit vylepšení, po kterých na základě demoverze volala komunita. Za posun data vydání se tvůrci omlouvají a děkují za pochopení. Zasazení Gangs of Sherwood je poměrně netypické. Středověk se zde totiž mísí s futuristickými vynálezy, které by legendu o slavném zbojníku Robinu Hoodovi měly představit zcela jinak, než jsme zvyklí. Do souboje proti zlotřilému šerifu z Notthinghamu se 30. listopadu můžete vydat až ve čtyřech hráčích, a to na platformách PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama