Vychází Xenoblade Chronicles 3, nadšené recenze mluví o jednom z nejlepších RPG, které na Switchi vyšlo
i Zdroj: Monolith Software
Xenoblade Chronicles 3 Novinka Vychází Xenoblade Chronicles 3, nadšené recenze mluví o jednom z nejlepších RPG, které na Switchi vyšlo

Vychází Xenoblade Chronicles 3, nadšené recenze mluví o jednom z nejlepších RPG, které na Switchi vyšlo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 7. 2022 13:58

Právě dnes vychází na Switchi třetí díl série Xenoblade Chronicles. A dle všeho jde o věc, kterou by neměl přehlédnout žádný majitel konzole Nintendo Switch, recenze totiž mluví o fenomenálním RPG, dost možná nejlepším, které na platformě můžete hrát.

Reklama

  • Dnes na Switchi vychází Xenoblade Chronicles 3
  • Dle recenzí jde o fantastický zážitek

Ve třetím díle se uzavírá příběh světa zmítaného válkami mezi národy. Právě zápletka dle reakcí novinářů patří ke špičce a potěší fanoušky ságy. Muziku ale tvrdí perfektní hratelnost s obrovským světem plným zajímavého obsahu. Radost můžou mít hráči, kteří si stěžují na příliš krátké moderní tituly, jen příběh Xenoblade Chronicles 3 má zabrat kolem 60 hodin, nemluvě o vedlejších úkolech. Vedle toho pak upoutá i velmi pohledná grafika, ždímající maximum z hardwarově slabšího Switche.

Na agregátoru hodnocení Metacritic má Xenoblade Chronicles 3 v současnosti souhrnné hodnocení 89. Padla i řada absolutních hodnocení, jmenovitě od magazínu TheGamer, Nintendo Life, ScreenRant nebo VGC. Rozhodně se nešetří devítkami. Jen trojice Game Informer, PCMag a Post Arcade sáhla po konzervativnějších sedmičkových hodnoceních, přičemž kritizuje ploché postavy nebo příliš generickou hratelnost.

S tím nesouhlasí české recenze. Magazíny Games.cz a Zing.cz ohodnotily titul devítkami, na Bonuswebu se stovkou stupnicí pak k dokonalé stovce chybělo jen pět bodů. Vytýkají se jen drobnosti, jako slabší anglický dabing nebo delší nahrávání.

My se ke hraní dostali dnes a asi není třeba dodávat, že pořádné testování chvíli zabere. Xenoblade Chronicles 3 stojí ve standardní fyzické distribuci 1 399 Kč.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama