Vychází Vivat Slovakia. Prozatím formou předběžného přístupu
i Zdroj: Team Vivat
Vivat Slovakia Novinka Vychází Vivat Slovakia. Prozatím formou předběžného přístupu

Vychází Vivat Slovakia. Prozatím formou předběžného přístupu

David Bernard

David Bernard

18. 4. 2024 12:30

Již dnes, přesněji ve 14:00, vychází slovenská akční hra Vivat Slovakia. Titul od vývojářského studia Team Vivat dorazí formou předběžného přístupu, který nás vezme do Bratislavy v období divokých 90. let minulého století.

Reklama

  • Vychází Vivat Slovakia
  • Hra se prozatím nachází v předběžném přístupu
  • Jakožto policista v utajení se vydáme do Bratislavy v období divokých 90. let minulého století
  • Tvůrci slibují více jak dvacet příběhových misí, Bratislavu o rozloze 10km², přes třicet dobových vozidel a profesionální slovenský dabing
  • Vivat Slovakia je dostupné pouze pro platformu PC

Slovenské GTA. I tak je hráči označován dnes vycházející titul Vivat Slovakia, za jehož vznikem stojí vývojářské studio Team Vivat. Do porevoluční Bratislavy se vydáme již dnes, přesněji ve 14:00 našeho času, kdy hra dorazí na populární platformu Steam, a to v podobě předběžného přístupu. Vivat Slovakia je zasazeno do období divokých devadesátých let minulého století. Tvůrci slibují otevřený svět v prostředí slovenského hlavního města, jehož ulicím vládnou gangy, peníze a násilí.

Jakožto hráč se ocitneme v kůži třicátníka Milana, který pracuje pro tajnou policii. Těšit se můžeme na více jak dvacet příběhových misí, které jsou inspirovány skutečnými událostmi dané doby, Bratislavu o rozloze 10km², více jak třicet dobových vozidel a místní zbraně. O profesionální slovenský dabing se postarali například herci Marián Labuda a Kristína Svarinská či rappeři Michal „Ego“ Straka a Rudo „Čavalenky“ Danihel.

V následujících měsících se tvůrci chtějí zaměřit na přidávání nového obsahu a opravu bugů. Cena předběžného přístupu Vivat Slovakia je nastavena na cca 700 Kč, první týden hru pořídíte s desetiprocentní slevou. Hra je dostupná pouze pro platformu PC. V následujících dnech vám přineseme naše dojmy z hraní.

Ve Vivat Slovakia se podíváte do otevřené, devadesátkové Bratislavy plné korupce
i Zdroj: Hrej.cz

Ve Vivat Slovakia se podíváte do otevřené, devadesátkové Bratislavy plné korupce

Slovenské studio Vivat představilo nový projekt, se kterým se opět podívá do své domoviny. Po zajímavém experimentu Vivat…

3. 11. 2021 11:18
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama