Vychází první recenze Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází první recenze Cyberpunk 2077

Vychází první recenze Cyberpunk 2077

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 12. 2020 17:36 2
Reklama

Den D se přiblížil. I když se z úst zahraničních novinářů dostalo na veřejnost datum 9. prosince jako ono datum, kdy padne embargo na recenze i na záběry z Cyberpunk 2077, hodnocení herních novinářů vychází mnohem dříve – a to dokonce už dnes večer. Tak jak si vedla nejočekávanější hra tohoto roku?

Dle průměru na webu Metacritic skvěle. Web dohromady sesbíral už 32 recenzí, z nichž 30 hodnotí hru nadprůměrně. Celkem 10 webů dalo polskému projektu plný počet bodů a zatím pouhé dva weby, jmenovitě GameSpot a GamesBeat, hodnotily hru 70, respektive 60 body.

Všechny recenze si pochvalují to, jakým způsobem studio CD Projekt RED přistoupilo k otevřenému světu. Úkoly, příběh, pohyb po světě, jízdní model nebo střílení, to vše je prý velmi dobře zpracované. Všichni se ale zdaleka neshodnou –  web VentureBeat tvrdí, že i když jsou úkoly a mechanismy dobře zpracované, pokud očekáváte něco naprosto unikátního nebo přelomového, budete zklamáni.

Ani Cyberpunku se ale nevyhnul obvyklý nešvar polského studia, a to jsou bugy. Zatím nevíme, jestli budou problémy vyřešeny pomocí prvního patche, recenze si ale stěžovaly na opravdu velké množství různorodých chyb a technických nedostatků – od mizících a létajících předmětů po nefungující tlačítka nebo mechanismy.

Vychází první recenze Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz

My jsme bohužel nepatřili k vyvoleným redakcím, které se ke hře dostaly s větším předstihem. Už teď ale víme, že v sobě David probudí vnitřního Johnnyho Silverhanda a recenzi zpracuje v nejbližší možné době. A Cyberpunku se samozřejmě budeme věnovat i řadou dalších způsobů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama