Všichni zaměstnanci Humble Games dostali výpověď. Vydavatel ale prý nekončí
i Zdroj: Humble Games
Novinka Všichni zaměstnanci Humble Games dostali výpověď. Vydavatel ale prý nekončí

Všichni zaměstnanci Humble Games dostali výpověď. Vydavatel ale prý nekončí

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Humble Games, nezávislý vydavatel s desítkami her ve svém katalogu, se podle prohlášení „restrukturalizuje“. S nynějšími zaměstnanci ale nepočítá.

Reklama

  • Vydavatel Humble Games propustil všech 36 zaměstnanců
  • Společnost bude po restrukturalizaci pokračovat dál

Z oblasti herního průmyslu přicházejí další špatné zprávy. Tentokrát se propouštění dotklo vydavatele Humble Games, který se rozhodl propustit všechny své zaměstnance (celkem 36 lidí). Je však třeba upřesnit, že propouštění se týká pouze vydavatelské části, nikoliv obchodu Humble Bundle, který se zaměřuje na prodej balíčků za účelem získávání peněz na dobročinné účely.

Společnost Humble Games je známá vydáváním her jako Void Bastards, Forager a Signalis. Má také smlouvy na několik připravovaných her, včetně survivalu Lost Skies a kooperativní vykrádačky Monaco 2. Podle vyjádření Humble Games aktuálně probíhající projekty nebudou ovlivněny. Mluvčí společnosti uvedl: „Společnost nezaniká, ale prochází restrukturalizací. Probíhající projekty a nadcházející vydání nejsou ovlivněny a budou nadále podporovány a vydávány pod Humble Games.“ 

Humble Bundle i Humble Games vlastní mediální společnost Ziff Davis, která také vlastní herní weby IGN, Rock Paper Shotgun, Eurogamer, GamesIndustry.biz a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama