Všechno lítá, co cheaty má. Tvůrci Escape from Tarkov zabanovali více než 11 000 podvodníků
i Zdroj: BATTLESTATE GAMES
Escape from Tarkov Novinka Všechno lítá, co cheaty má. Tvůrci Escape from Tarkov zabanovali více než 11 000 podvodníků

Všechno lítá, co cheaty má. Tvůrci Escape from Tarkov zabanovali více než 11 000 podvodníků

Dominik Tománek

Dominik Tománek

15. 1. 2024 07:00

Podobně jako jiné online hry má i populární extrakční střílečka Escape from Tarkov problém s podvodníky. Tvůrci z Battlestate Games se s nim rozhodli pořádně zatočit.

Reklama

  • Tvůrci zabanovali více než 11 000 cheaterů
  • Povedlo se jim to pomocí anti-cheat nástroje BattlEye

O poslední vlně banů v Escape from Tarkov tvůrci informovali prostřednictvím Twitteru/X. Cheaterská čistka začala 27. prosince minulého roku a skončila 12. ledna toho letošního. A stejně jako ty předchozí je i tato „bezpečnostní aktualizace“ spojena s tabulkou obsahující všechny uživatele zabanované za cheating. Na seznam darebáků se dostalo více než 11 000 hráčů. 

Hráči si v posledních dnech stěžovali, že momentální stav (co se týče cheaterů) Escape from Tarkov je zatím nejhorší vůbec. Úctyhodná vlna zákazů je pak dalším potvrzení toho, že vývojáři z Battlestate Games rozhodli vyslyšet nářek fanoušků a pustili se do boje s podvodníky naplno. Ostatně nedávno se začali ozývat prodejci některý cheatů, že jim jejich systémy přestávají fungovat. 

Hra nedávno obdržela masivní aktualizaci, která odemkla hromadu nového obsahu. Nové zbraně, boss nebo lokace The Ground Zero. Bez pár tisíců podvodníků si je jistě užijete víc. Tvůrci také slibují, že plánují předělat vizuální stránku hry.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama