Více než 30 demoverzí. Microsoft láká na svoji účast na Summer Game Festu
i Zdroj: Xbox Wire
Novinka Více než 30 demoverzí. Microsoft láká na svoji účast na Summer Game Festu

Více než 30 demoverzí. Microsoft láká na svoji účast na Summer Game Festu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 6. 2022 10:35

Od 21. do 27. června budete na Xboxu moci vyzkoušet více než třicet různých dem z nezávislé herní produkce. Jednotlivé ukázky půjde bez omezení hrát po dobu jednoho týdne, a přestože některé mohou někdy znovu vstoupit do nabídky, většina jich bude odstraněna.

Reklama

  • Od 21. do 27. června najdete na Xboxu více než 30 demoverzí nevydaných nezávislých her
  • Jde o zatím nedokončené projekty, které podléhají případné změně
  • Odhaleny byly zatím čtyři z nich

Jednotlivé ukázky budou dostupné skrze Xbox Dashboard, přičemž nemusí vždy reprezentovat finální produkt. Jak totiž zástupkyně ID@Xbox připomíná, běžná dema jsou obvykle vytvářena až po (nebo blízko) dokončení dané hry, takže již představují konečnou verzi. Zde je tomu nicméně v mnoha případech jinak, a z vaší strany je tak vítána jakákoli zpětná vazba, která vývojářům pomůže.

„Myslete na to jako na „ukázku viděnou na výstavách“, která nemusí nezbytně indikovat konečný produkt. To znamená, že tyto hry budete moci vyzkoušet brzy – někdy opravdu brzy – což je skvělé, protože budete mít možnost poskytnout zpětnou vazbu! Měli bychom rovněž poznamenat, že tyto hry se budou nadále vyvíjet a budou se dále vylepšovat, jakmile se čas jejich vydání přiblíží.“

Úplný seznam her bude odhalen s blížícím se začátkem akce. Z více než třiceti však už nyní známe alespoň čtyři. Zástupci ID@Xbox je popisují následovně.

Severed Steel: Stylová FPS, kde si na vlastní kůži zažijete, jaké je to provozovat parkour s jednou rukou ve voxelovém, zničitelném prostředí.

Tinykin: Malebná hra o chytání stovek titěrných tinykinů, jejichž různé schopnosti použijete k tomu, abyste svého hrdinu přivedli zpět na jeho planetu.

Broken Pieces: Psychologický thriller, jenž vás vedle tíživé atmosféry potrápí i osudem francouzské vesnice ležící mimo tok času. 

Batora: Lost Haven: Shora viděná akce s pestrobarevnou stylizací, kde si osvojíte fyzické a duševní síly mladé dívky, která přišla o všechno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama