Vesmírná strategie Homeworld 3 se připomíná detailní upoutávkou
i Zdroj: Gearbox Publishing / Blackbird Interactive
Homeworld 3 Novinka Vesmírná strategie Homeworld 3 se připomíná detailní upoutávkou

Vesmírná strategie Homeworld 3 se připomíná detailní upoutávkou

David Bernard

David Bernard

12. 5. 2024 13:00

Již zítra dorazí třetí pokračování úspěšné série strategických her Homeworld. Tvůrci z kanadského studia Blackbird Interactive nyní přilétají s propracovanou upoutávkou, která nabízí pohled na herní systémy, náročné souboje a různorodé herní módy.

Reklama

  • Homeworld 3 se připomíná detailní upoutávkou
  • Hra dorazí již 13. května
  • Majitelé Fleet Command Edition mohou nelítostnou galaxii prozkoumávat již od 10. května
  • Upoutávka představuje herní systémy, souboje a módy

Již zítra dorazí vesmírná strategie Homeworld 3. Stane se tak po několika odkladech, ke kterým tvůrci z kanadského studia Blackbird Interactive přistoupili z důvodu získané zpětné vazby od hráčů. V případě, že jste si pořídili tzv. Fleet Command Edition, můžete se galaxií prohánět už od 10. května. Autoři nyní přilétají s detailní upoutávkou, která popisuje herní systémy.

Premisa Homeworld 3 spočívá ve válečném konfliktu mezi frakcemi Hiigara a Incarnate, které mezi sebou bojují o nadvládu v galaxii. Děj hry se odehrává 100 let po událostech druhého dílu. Vaším úkolem bude ochrana mateřské lodě, sběr surovin a zabírání strategicky významných bodů. Za pomoci získaných surovin bude možné postavit flotilu, díky níž získáte bojovou převahu. Velký důraz bude kladen na znalost nepřátelských lodí. Pokud v boji přijdete o mateřskou loď, hra končí. Špatnou situaci na bitevním poli můžete zvrátit pomocí okolního prostředí, a to například tím, že vlastní letku ukryjete do stínu trosek vesmírných lodí. Záležet bude i na formacích, v jakých se do střetu s nepřítelem vydáte. Část nové upoutávky se věnuje i samotnému ovládání a herním módům. Těšit se můžete na příběhovou kampaň pro jednoho hráče, ale také na kooperaci a PvP (souboj hráče proti hráči). Vesmírná strategie Homeworld 3 vychází 13. května 2024, a to pouze na PC.

Homeworld 3 byl opět odložen kvůli zpětné vazbě od hráčů
i Zdroj: Blackbird Interactive / Gearbox

Homeworld 3 byl opět odložen kvůli zpětné vazbě od hráčů

Studio Blackbird Interactive znovu oznamuje odklad očekávané real-time strategie.

8. 2. 2024 13:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama